Electrolux vypravil foodtruck se spotřebiči

Electrolux také vyrazil na tour po Česku a Slovensku

Electrolux také vyrazil na tour po Česku a Slovensku

I společnost Electrolux si na léto pronajala foodtruck, do něhož umístila své spotřebiče a vyrazila na cesty po 20 městech v Čechách i Slovensku. Degustační menu připraví Antonín Bradáč, profesionální kuchař Electroluxu a držitel mnohých mezinárodních kuchařských ocenění. Najdete v něm aktuálně focacciu s roastbeefem, cheesecake, lososa pečeného s chilli papričkami nebo vepřová líčka v jablečném moštu. 

Menu pro foodtruck připravil šéfkuchař Antonín Bradáč

Menu pro foodtruck připravil šéfkuchař Antonín Bradáč

Trasu foodtrucku mohou zájemci sledovat online na stránkách Pečemevpáře.cz, v nejbližší době se bude nacházet v pražském parku Grébovka v sobotu 25. června na Apetit Pikniku. Celou akci zaměřuje Electrolux hlavně na propagaci multifunkční parní trouby, jak napovídá název microsite. „ Jednou si pochutnat je lepší, než o výhodách parní trouby stokrát slyšet. Menu budeme průběžně měnit, na řadu se dostanou ryby, červené maso, nejrůznější přílohy i moučník,“ říká Ivona Balážová, marketingová manažerka Electroluxu. 

Nejnovější